NEOTEX Acqua Primer A+B 7kg

Kategorije: Epoksidne smole za podove

Šifra: 100138

Proizvođač: NEOTEX

 Epoksidni prajmer na vodenoj osnovi za betonske površine 
 
Opis
Dvokomponentni epoksidni prajmer na bazi vode (2,5: 1) za podove koji zahtevaju čvrstoću i veću adheziju. Prenosi stvaranje prašine. 

Oblast primjene  

Podovi i zidovi (fabrike, laboratorije, skladišta, parking mjesta, garaže, klanice, spremišta, bolnice, škole itd.), koji će biti pokriveni epoksidnim bojama i sistemima (Epoxol® Floor, Neopox®) i generalno na podovima koji trebaju visoku mehaničku i hemijsku otpornost. Takođe pogodan za stabilizaciju stare cementne površine i poboljšanje adhezije zaptivnih masa (npr. Epoxol®) na građevinskim zglobovima. Može se nanositi na površine sa vlažnošću.

Uputstvo za primjenu 

Priprema površine: Na površini ne smije biti prašine, prljavštine, masne i uljane supstance. Zbog toga, treba ga brusiti ili pjeskariti i nakon toga očistili usisivačem. Štaviše, nepravilnosti novih površina treba da se uklone zbog manje potrošnje materijala i postizanja bolje adhezione karakteristike. 

Važno
Niske temperature i visoka vlažnost prilikom nanošenja produžava vrijeme sušenja itd. Minimum 4 nedjelje mora biti star beton prije primjene.