NEOTEX Revinex Flex ES A+B 37kg-20

Kategorije: Polimer-cementne

Šifra: 400208

Proizvođač: NEOTEX

- Polimer cementna hidroizolacija. 

 Područja primjene

  Pogodan za zahtjevnu hidroizolaciju aplikacije sa visokom elastičnosti na terasama, balkoni - ispod pločice i izložene površine kao što su ravni krovovi, spoljašnji zidovi itd.  

Osobine

   UV zračenje ne utiče na smješu, premošćavanje pukotina. Odlična adhezija na skoro svim podlogama, takva kao beton, kamen, keramika i cigle.

 Uputstvo za upotrebu

  Priprema površine:  Površine moraju biti suve, čiste od prašine, prljavštine, masne supstance i homogene. Šupljine ili druge nesavršenosti moraju se popraviti pomoću Neorep® i  Revinex®. Neporozne površine moraju biti suve, a porozne vlažne (do zasićenja) ili prajmerisane sa Revinex® + voda (odnos 1: 3), ukloniti  višak vode pre primjene. 

Priprema mješavine-Primjena

  Postepeno dodajte komponentu A (prah) na tečnu komponentu B i mešajte pomoću mešalice sa niskim okretanjem kako biste izbeglida se  vazduh uvuče u mešavinu. Nastavite da mešate dok ne dobijete  homogenu mešavinu. Nanesite smešu bez odlaganja četkom, valjkom, lopaticom, poželjno u 2 sloja od 1 do 1,5 mm debljine. Za deblje premaze i otpornost na rušenje koriste mrežu od fiberglasa Gavazzi® 0059-A ,izmedju dva sloja dok je prvi jos mokar. Važno: Niske temperature i vlažnost povećavaju vrijeme sušenja ,dok visoke temperature ga skraćuju. Nikad ne nanositi kad je kiša očekuje. Dozvoliti sušenje od 5 do 8 dana prije postavljanja pločica i sl.