Istorijat

Kompanija "Builder Fox" d.o.o. osnovana je 2014. godine u Podgorici. Primarni cilj naše poslovnosti bilo je izvođenje određenih zanatskih radova sa projektnom prodajom građevinskog materijala na referentnim objektima širom Crne Gore, usko se specijalizirajući na oblast fasada, epoksidnih podova, hidroizolacije i betonske galanterije. Njen osnivač, Mitar Kažić, prethodno iskustvo je sticao radeći kao projekt menadžer brenda Ceresit za vodećeg distributera Crne Gore, a koji su danas naši najbliži partneri. Godine 2017. otvara se i prodajni salon posvećen neuobičajnim građevinskim proizvodima za rješavanje specifičnih problema i zahtjeva u građevini. Prodajni salon nosi naziv "Građevinska apoteka", a koja u svom sastavu ima fasadni i epoksidni MiX Centar.

 

Izvođenje građevinskih radova

Kompanija Builder Fox d.o.o veoma je prisutna na tržištu građevine u obavljanju nekoliko posebnih vrsta zanatskih radova, a to su: fasade, epoksidni podovi, betonska galanterija i hidroizolacije. U svom posjedu imamo niz licenci renomiranih fabrika, koje svojim imenom i logistikom stoje iza nas, poput Ceresita (fasadna licenca), Tikkurila (epoksidna licenca), Isomat (fasadna i epoksidna licenca), Oblak (podopolagačka licenca), Draco, Mapei (licence za izvođenje hidroizolaterskih poslova).

Naših 20 operativaca, podijeljenih u navedene četiri grupe, dobro poznaju građevinske rokove, preciznost i kvalitetan nadzor. Svojim iskustvom, znanjem i predanošću olakšali su mnogim, kako domaćim, tako i stranim investitorima. Dobra organizacija posla i zdrava komunikacija nikada nije izostala!

 

Maloprodaja / Veleprodaja

“Građevinska apoteka” je prodajni objekat građevinskog materijala u vlasništvu kompanije "Builder Fox" d.o.o iz Podgorice. Lokacija na glavnoj gradskoj zaobilaznici u Podgorici (Zabjelo, Put Vojislavljevića bb) čini ga veoma pristupačnom za sve vrste teretnih vozila. U njemu, pored stalno zastupljenih građevinskih artikala, možete naći i lager neuobičajnih građevinskih proizvoda koji su usko povezani za rješavanje određenih problema i zahtjeva u građevini, pa otuda i naziv – "Građevinska apoteka". Akcenat u sistemu naše poslovnosti stavljen je upravo na to da klijent provede što manje vremena čekajući traženu robu, a da svoje vrijeme pametnije iskoristi na gradilištu. Brzina uslužnosti je ono što nas odvaja od drugih prodajnih objekata.

 

Logistika

Jaka logistika naš posao čini dobro organizovanim. Pored prodavnice građevinskog materijala koja je u posjedu "Builder Fox"-a, nalazi se i centralni magacin, pa sama pristupačnost materijalima iz naše ponude dosta olakšava naš posao na terenu prilikom izvođenja građevinskih radova. Naše mašine za toniranje, kao i naša teretna vozila koja dostavljaju robu bilo gdje u Crnoj Gori, čine nas nezavisnim u samom procesu organizacije posla.

Dobar i mudar izbor naših najbližih poslovnih partnera sa njihovom iskustvom i znanjem, udvostručuje našu snagu i učešće na tržištu!