102

Portonovi Kumbor - Završena prva faza putne infrastrukture

Smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi rizort se prostire se na 26 hektara i 1.8 km eskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu, Portonovi Montenegro Essence, simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi – kako one već poznate tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto vjeruje da ono što Crnu Goru čini zaista magičnom jesu njeni ljudi, njena netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima.

Naša firma je na ovom projektu angažovana, od strane poslovnog partnera "Entext inženjering", na izradu putne infrastrukture ukupne površine od 24000. U prvoj fazi je odradjeno preko 7000 putne infrakstrukture (trotoari, glavni put, ivičnjaci). Glavni put je odredjen kaldrmom u mozaiku (lepezama).

Builder Fox