Istorijat

 

     Kompanija "Builder Fox" d.o.o. osnovana je 2014. godine u Podgorici. Primarni cilj naše poslovnosti bilo je izvođenje određenih zanatskih radova sa projektnom prodajom građevinskog materijala na referentnim objektima širom Crne Gore, usko se specijalizirajući na oblast fasada, epoksidnih podova, hidroizolacije i betonske galanterije. Njen osnivač, Mitar Kažić, prethodno iskustvo je sticao radeći kao projekt menadžer brenda Ceresit za vodećeg distributera Crne Gore, a koji su danas naši najbliži partneri. Godine 2017. otvara se i prodajni salon posvećen neuobičajnim građevinskim proizvodima za rješavanje specifičnih problema i zahtjeva u građevini. Prodajni salon nosi naziv "Građevinska apoteka", a koja u svom sastavu ima fasadni i epoksidni MiX Centar.

 

Izvođenje građevinskih radova

 

     Kompanija Builder Fox d.o.o veoma je prisutna na tržištu građevine u obavljanju nekoliko posebnih vrsta zanatskih radova, a to su: fasade, epoksidni podovi, popločavanje i betonska galanterija i hidroizolacije. U svom posjedu imamo niz licenci i serifikata renomiranih proizvođača i fabrika, koji svojim imenom i logistikom stoje iza nas, poput Ceresita i Bekamenta (fasada), Tikkurila, Sika, Neotex (epoksidi i industrija), Bossin, Oblak i Beton Lučko (popločavanje i betonska galanterija), Sika, Neotex, Bauder (Hidroizolacija).

     Naš tim podijeljen u četiri operativna sektora, dobro poznaje građevinske rokove, preciznost i kvalitetan nadzor. Svojim iskustvom, znanjem i predanošću olakšali smo mnogim, kako domaćim, tako i stranim investitorima, jer dobra organizacija posla i zdrava komunikacija nikada nije izostala!

 

Maloprodaja / Veleprodaja

 

     “Građevinska apoteka” je prodajni objekat građevinskog materijala u vlasništvu kompanije "Builder Fox" d.o.o iz Podgorice. Lokacija na glavnoj gradskoj zaobilaznici u Podgorici (Zabjelo, Put Vojislavljevića bb) čini ga veoma pristupačnom za sve vrste teretnih vozila. U njemu, pored stalno zastupljenih građevinskih artikala, možete naći i lager neuobičajnih građevinskih proizvoda koji su usko povezani za rješavanje određenih problema i zahtjeva u građevini, pa otuda i naziv – "Građevinska apoteka". Akcenat u sistemu naše poslovnosti stavljen je upravo na to da klijent provede što manje vremena čekajući traženu robu, a da svoje vrijeme pametnije iskoristi na gradilištu. Dijagnostifikovanje problema, davanje tehničkih rešenja i brzina uslužnosti je ono što nas odvaja od drugih prodajnih objekata.

 

Logistika

 

     Jaka logistika naš posao čini dobro organizovanim. Pored prodavnice građevinskog materijala koja je u posjedu "Builder Fox"-a, nalazi se i centralni magacin, pa sama pristupačnost materijalima sa naših zeliha dosta olakšava naš posao na terenu prilikom izvođenja građevinskih radova. Naše mašine za toniranje, kao i naša teretna vozila koja dostavljaju robu bilo gdje u Crnoj Gori, naša radna gradilištna mehanizacija i specijalnne mašine i alati, čine nas potpuno nezavisnim u samom procesu organizacije posla od prvog do poslednjeg koraka u dinamici gradilišta.

     Dobar i mudar izbor naših najbližih poslovnih partnera sa njihovim iskustvom i znanjem, udvostručuje našu snagu i učešće na tržištu!